FCB ToonsTown

FCB ToonsTown 1.0.1

Bouw een stad met FC Barcelona-spelers

VOOR

  • Spelers van Barça

TEGEN

  • Sluikreclame
  • Slechte muziek
  • Suffe gameplay

Matig
4

FCB ToonsTown is een strategiegame in de trend van Smurfs' Village en The Simpsons: Tapped Out. Je begint met een groen stukje land en bouwt daar een hele stad op.

De spelers van FC Barcelona zijn zielig en hebben je hulp nodig; deze miljonairs willen jou een stad laten bouwen. Je begint eerst door wat bouwers toe te wijzen die de bouwwerken voltooien. Daarna willen de spelers dat je jouw stad voorziet van allerlei gebouwen. De meeste zijn gesponsord, dus je moet ineens bijvoorbeeld een La Caixa bouwen (de grootste bank in Barcelona). FCB ToonsTown heeft ook enkele typische trekpleisters zoals de Sagrada Familia. Uiteindelijk komt elke stad er dus als Barcelona uit te zien.

Er zijn al tal van dit soort spellen en FCB ToonsTown voegt niets nieuws toe. De figuren zien er kinderachtig uit, het levelen gaat langzaam (het duurt uren voor je iets leuks vrijspeelt) en de muziek is verschrikkelijk. Het is een suf deuntje dat telkens opnieuw afgespeeld wordt. Je zou er bijna fan van Real Madrid van worden!

FCB ToonsTown is een mislukte kopie van Ice Age Village. Het spel is suf, het ontbeert de vrolijkheid van Ice Age Village en lijkt meer op een reclamestunt. Wij hebben daar geen zin in en laten FCB ToonsTown dan ook links liggen.

Meeste downloads Strategiespellen voor android

Meer
FCB ToonsTown

Download

FCB ToonsTown 1.0.1

Beoordelingen about FCB ToonsTown